Rólunk 🦋

Az ESZTETIK, a BadWitchFashion al-márkája, de tulajdonképpen egy önmagában is helytálló, független márka. 🦋

A BadWitchFashion (szerencsére) hatalmas ütemben növekszik, emiatt az egész webshop-ot a vásárlói igények 100%-os kielégítésére figyelve működtetjük.

Ezt is imádjuk csinálni, de szerettük volna a kreatív energiáinkat egy új márkán belül még inkább kibontakoztatni, így született meg az ESZTETIK. 🌈

Gyakori kérdések❔

Hogyan készülnek a termékek?

Ékszereinket a budapesti lakásunkban készíti Anna.

A többi termék az ország különböző pontjairól érkezik, mind-mind hazai vállalkozások által készül. A tetkók és matricák szintén Budapesten, a teló tokok Csepelen, a bögrék, kitűzők és táskák, pedig Szigetszentmiklóson készülnek.

Minden egyes termék grafikáját, közös ötletelés után Gergő készíti el, aki már 15 éve a szakmában van.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Webshopunkban utánvétes és bankkártyás fizetésre van lehetőség, amely a Barion rendszerén keresztül történik. A Barion fizetőoldala nemzetközi szabályok és biztonsági előírások szerint működik, TELJES MÉRTÉKBEN megbízható. Nem véletlenül alkalmazza ezt számos nagyvállalat, mint például a Jófogás.hu, vagy az Edigital.

Mennyi idő a szállítás?

Átlagosan 2-3 munkanap.😍 A telefontokok gyártási ideje hosszabb, mint a többi terméké, így, ha tokot is rendelsz a szállítás pár nappal kitolódhat. 

Csomagjainkat a GLS Hungary szállítja.

Honnan tudom, mikor érkezik meg a csomagom?

A csomagod feladásáról és a kiszállításról a GLS email-ben értesít, a szállítás napján a GLS futár telefonon fog keresni. Ezért fontos hogy jól add meg a rendelés során az e-mail címed és a telefonszámod is. A GLS futárral telefonon további szállítási időpontokat és címmódosítást is tudsz egyeztetni, ha máskor/máshová lenne alkalmas a szállítás.

Mit tudok csinálni, ha nem tetszik a termék, és vissza szeretném küldeni?

A termék átvételétől számított 14 napon belül jelezheted elállási szándékodat, a esztetik@gmail.com-on, és mi visszautaljuk neked a fizetett összeget. Ilyen esetben a terméket az eredeti csomagolásban kell visszaküldened, minden tartozékkal együtt az alábbi címre:

1089, Budapest, Diószegi Sámuel utca 36/A, 48-as csengő

A szállítás költsége ilyenkor téged illet.

Hol tudom feltenni egyéb kérdéseimet?

Ha a fentiek során nem kaptál választ a kérdésedre, keress minket bátran az esztetik@gmail.com e-mail címen. Kérlek vedd figyelembe, hogy Instagramon nem tudunk minden egyes üzenetet elolvasni, de ott is igyekszünk válaszolni.

🦋MŰVÉSZEKNEK🦋

Mikor tudok újabb mintákat feltölteni?

Amint lesz szabad kapacitásunk új mintás termékek feltöltésére, email-ben értesítünk.:)

Bárki jelentkezhet alkotónak?

16 év feletti személyek tudnak jelentkezni.

EVERYONE IS WELCOME🌈 DE! Webshopunk egy adott irányt és színvonalat képvisel, ezért minden beküldött minta szűrésen megy át. Ugyan amatőr grafikákat szívesen várunk, egy bizonyos szintet jó, ha megüt a műved!😉
Ha a Te alkotásod nem került kiválasztásra az nem Téged minősít, mint művészt, hanem csupán jelenleg nem illettél bele az ESZTETIK világába. KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉST!❤️

Rajzokat, festményeket is elfogadtok?

Igen, amennyiben az minőségi módon van befotózva. Ez azt jelenti, hogy a képen kizárólag az alkotás látszódjon, a papír ne legyen gyűrött, teljesen felülről, egyenes szögből készüljön a kép.